Fietsen

Koersfietsen

We zijn officieel verdeler van Bianchi, BMC en Pilot.

Bianchi en BMC hebben beide een uitgebreid gamma met niet alleen superlichte en stijve topracers maar ook comfortracers, pistefietsen, instapperskoersfietsen en zelfs hippe stadsfietsen. Beide merken zijn in voortdurende ontwikkeling in samenspraak met de profrenners van Lotto.nl-Jumbo (Bianchi) en BMC, waaronder Van Avermaet. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in innovatie.

Pilot is van Nederlandse makelij en onderscheidt zich door custom-made titanium frames aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze maken uw fiets volledig naar uw wens, u kan werkelijk alles vragen! We hebben deze fietsen zeer doorgedreven getest en zijn helemaal overtuigd van hun stijfheid, acceleratie, lichtgewicht, kwaliteit, materiaalkeuze en design. 


U kan bij ons terecht voor vrijblijvend advies of voor de opbouw van uw nagelnieuwe koersfiets. Door deze klantgerichtheid kan ieder een fiets kiezen naar zijn/haar budget, smaak, kleur,...
Dit hoeft u uiteraard niet alleen te doen. We staan klaar om u te helpen om de beste keuze te maken. Als gepassioneerde wielrenners zijn we op de hoogte van nieuwigheden, testresultaten, prijs/kwaliteitverhoudingen en testen daarnaast zelf uitvoerig verschillende onderdelen en merken.

 

Zie fotogalerij Bianchi

Zie Fotogalerij BMC

 

 

Crossfietsen

Bent u veldrijder en zoekt u een fietsenwinkel die in dit wereldje thuis is? Wilt u op de wekelijkse veldtoertocht eerder moeiteloos de mountainbikers voorbij snellen? Wilt u een snelle terreinfiets voor winterse dagen of bent u op zoek naar een comfortabele woon-werk fiets? Dan kan u bij ons uw crossfiets laten samenstellen. 

Wij zijn gespecialiseerd in veldrijden en hebben voor u een uitgebreid gamma cyclocrossfietsen staan! 

 

 

Mountainbikes

 

 

 

 

 

Fixie

We maken uw fixed gear, single speed of pistefiets. Wil u een hippe stadsfiets zonder versnellingen? Gaat u voor een fixie zonder remmen? Of valt u eerder voor een single speed fiets met freewheel? Kiest u een slanke retro cruiser of droomt u eerder van een coole aero fixie?

Neem een kijkje in de fotogalerij.

Retro(koers)fiets

Heeft u een oude koersfiets staan die u wilt laten restaureren of herstellen? Of wil u graag een vintage fiets kopen? We maken een pareltje van uw oude fiets!

Daarnaast kunnen we een nieuw stalen kader opbouwen met een hedendaagse groep en moderne wielen. Zo heeft u een moderne comfortabele racer die een echte eye-catcher is.

Vorige projecten kan u in de fotogalerij bekijken.

 

Met Achielle zijn we verdeler van knappe hedendaagse stadsfietsen, die met enige nostalgie geïnspireerd zijn op vervlogen tijden. Stel zelf je droomfiets samen, kies je kleurtjes, je afmontage etc...

 

Pimp my ride

Ben je uitgekeken op je fiets, maar kan je moeilijk afscheid nemen van je trouwe dienaar? We kunnen je fiets restylen door bijvoorbeeld het kader te herlakken, een nieuwe groep te monteren, extra kleuraccenten toe te voegen,... Je zal versteld staan hoe we de look van je fiets kunnen veranderen!

 

Kinderfietsen

Voor onze kleinste coureurs hebben we de kinderfietsen van Early Rider. Beginnend bij de Spherovelo (vanaf 10 maanden) voor de optimale ontwikkeling van de motoriek van je kindje. Daarna kunnen ze zich uitleven op een loopfietsje van 12" (vanaf 2 jaar) of 14" (vanaf 3 jaar). Om vervolgens zeer vlot te leren fietsen met pedaaltjes (Belter 16" vanaf 3,5 jaar).

Zie Fotogalerij