Bianchi fietsen

Bianchi heeft een fiets voor ieders gebruik en budget met knap design en een stevige portie Italiaanse flair.

De Oltre XR2 en Oltre XR1 zijn de fietsen voor extreem racegedrag. Dit zijn de superstijve, lichtgewicht frames met optimale krachtoverbrenging. Hier rijden de Lotto.NL-profs de meeste koersen mee. Tijdens kasseiritten kiezen de renners eerder voor Infinito met countervail, een speciale NASA-technologie die storende vibratie uitvlakt, maar de koers-eigenschappen van het frame niet verstoord. Dit frame kan je zowel met schijfremmen als met de klassieke velgremmen kiezen. De Sempre Pro is de bolide waar de Androni-ploeg het mooie weer mee maakt. Wil je de cols met gemak overwinnen, dan is het pluimgewichtje van de stijve Specialissima uw droomfiets.
Verder is er het slechts 1160 gram wegende kader (en vork) van de Intenso de geliefde carbon comfortracer, zijn kleine broertje Intrepida is de instapper in het carbon segment. 

Tot slot heeft Bianchi binnen het aluminium segment drie types, de Freccia een superlichte alu bolide gericht op koers, de Impulso die zich door TH-Technologie moeilijk van een carbon racer laat onderscheiden en de Via Nirone 7, budgetvriendelijk maar met de kwaliteit die je van Bianchi verwacht.

 

Ook de dames komen aan hun trekken en krijgen de keuze uit de race-ready carbon Dama Bianca Infinito met dezelfde countervail-technologie als bij de mannen en de carbon Dama Bianca Intenso. De Dama Bianca Via Nirone geeft ook de dames de mogelijkheid om een aluminium racer te vinden die hen past.