Kledij

Helmen

We zijn dealer van Lazer fietshelmen en toebehoren en van Giro. zo creëeren we een gamma waar iedereen zijn gading vindt: van de competitierenner tot de stadsfietser, van de kleuter tot volwassene.

Schoenen

 

We kiezen voor twee schoenmerken die zowel qua design als performantie hun strepen hebben verdiend: Giro en Fizik! Kijk in de fotogalerij naar het moois. 

 

 

Rijwielen Fides cycling gear

We hebben eigen fietskledij ontwikkeld in samenwerking met Bicycle Line. Hierdoor kunnen we met enige trots een truitje aanbieden van topkwaliteit en met alle moderne comfort, maar met een retro touch en een originele knipoog. Het truitje kost 49 euro, heeft een verzonken rits, is uiterst ademend en sneldrogend. De broek heeft een Bicycle Line zeem. Door velen geroemd om de topkwaliteit en duurzaamheid!

Meer foto's hier

Maloja

Kom de knappe wielerkledij van Maloja passen. Kledij waarmee je gezien wil worden!

 

 

Isadore

De knappe, stijlvolle en zeer aangename kledij om dragen van Isadore is enkel bij Rijwielen Fides verkrijgbaar. Wij zijn unieke verdeler voor België. De broers Velits hebben deze kledij met oog voor detail ontwikkeld, dat zie je en voel je. Prachtige fietstruitjes, broeken en accessoires!