Mountainbike

Cross-Country mountainbikes

Binnen het cross-country mountainbiken zijn er maar weinig merken die zo hun naam en faam verworven hebben als Cannondale. De Scalpel, de volgeveerde do-it-all, is wereldwijd gekend en voor velen de ultieme XC bike. Hij is ultralicht, uiterst efficiënte, ontworpen zijn voor technische beklimmingen en zeer uitdagende afdalingen, voor wedstrijdgebruik en uiteraard uitgerust met de nieuwste Lefty Ocho!

Sinds vorig jaar is er een nieuwe telg in de Cannondale-familie. De F-Si is een unieke hardtail. Ook hij is uitgerust met de Lefty Ocho. Door zijn lage gewicht klimt hij erg wendbaar, schiet hij vooruit en door de Lefty zijn ook technische passages een eitje.

Trail mountainbikes

Mag het iets relaxter of wil je net meer technische trails in de bergen verkennen, dan kies je voor de Habit. Ook deze is sinds 2019 volledig nieuw in het gamma. Zijn kenmerken zijn een progressief ontwerp, speelse wendbaarheid en hij daalt als een baas. Dit is een fiets waar alles in het teken staat van pure fun.

Wil je de passie van het trailrijden ontdekken dan smelt je ongetwijfeld voor de Trail. Deze in 2020 volledig vernieuwde hardtail aluminium mountainbikes nemen je met plezier mee naar de trails in je buurt om tot over je oren verliefd te worden.