Fietsen

We zijn officieel verdeler van CannondaleBianchiBMC en Pilot.

Cannondale, Bianchi en BMC hebben allen een uitgebreid gamma met niet alleen superlichte en stijve topracers maar ook comfortkoersfietsen, mountainbikes voor alle terrein, pistefietsen, instapfietsen en zelfs hippe stadsfietsen. Deze merken zijn in voortdurende ontwikkeling in samenspraak met de profrenners van Green-Edge, Education First, Ag2R en Dimension Data, waaronder Van Avermaet, Yates, Keukeleire, Campenaerts, Jungles en vele andere. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in innovatie en in het verkrijgen van alle mogelijke marginal gains.

Pilot is van Nederlandse makelij en onderscheidt zich door custom-made titanium frames aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze maken uw fiets volledig naar uw wens, u kan werkelijk alles vragen! We hebben deze fietsen zeer doorgedreven getest en zijn helemaal overtuigd van hun stijfheid, acceleratie, lichtgewicht, kwaliteit, materiaalkeuze en design. 


U kan bij ons terecht voor vrijblijvend advies of voor de opbouw van uw nagelnieuwe fiets. Door onze klantgerichtheid kan ieder een fiets kiezen naar zijn/haar budget, smaak, kleur,...
Dit hoeft u uiteraard niet alleen te doen. We staan klaar om u te helpen om de beste keuze te maken. Als gepassioneerde fietsers zijn we op de hoogte van nieuwigheden, testresultaten, prijs/kwaliteitverhoudingen en we testen daarnaast zelf uitvoerig verschillende onderdelen en merken.