Ladies

We focussen ons op de fietsende vrouw en dat doen we op verschillende manieren.

De passende fiets

We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt op de fiets, zowel mannen als vrouwen. Dus net zoals we voor de man alles opmeten en nadien op de rollen met camera afstellen, doen we dat uiteraard ook voor onze vrouwelijke klanten. De fiets wordt zowel bij de man als de vrouw minutieus afgesteld, maar er zijn enkele belangrijke punten waar we dames extra aandacht aan geven: nl. de contactpunten zoals stuur en zadel. Elke, onze vrouwelijke mechanieker/verkoper heeft nog in het internationale vrouwenpeloton gekoerst. Ze weet als geen ander wat de vrouw nodig heeft, zowel competitief als recreatief!

Leuke accessoires

We hebben leuke truitjes, handschoenen, helmen en schoenen in het aanbod specifiek voor de dames, maar daarom niet t(r)uttig. Maloja en Isadore hebben een knappe collectie voor dames en F!by fabulous maakt fietskledij enkel en alleen voor dames! Er worden geen compromissen genomen naar kwaliteit toe, de maten worden wel aangepast aan ons en er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met een paardenstaart, kleine handen etc. We hebben daarnaast ook vrouwspecifieke onderdelen, zoals bijvoorbeeld zadels.

Gruppetto Stiletto

Op donderdagavond gaan de mannen patatten schillen, want de vrouwen gaan fietsen! Ladies only! Tijdens het zomeruur fietsen we op de weg, in de winter gaan we spinnen en duiken we de modder in. Iedereen welkom om 18u30 aan de winkel (zomerseizoen). Helm verplicht! Tenzij we gaan spinnen natuurlijk ;).

We fietsen in twee groepen, de high heels (22km/u) en de low heels (18km/u). Beide groepen zijn social rides, dus samen uit, samen thuis!