Kledij

Kom in alle rust snuisteren, passen en ontdekken in oze gezellige kamer vol knappe wielerkledij en accessoires. . 

Maloja

Maloja staat voor technische topkwaliteit gecombineerd met een origineel, stijlvol en soms gedurfd design. Het is unieke kledij waarmee je gezien wil worden! Weg met de saaie doornsee wielertruitjes, vanaf nu draag je mode op je fiets!

Isadore

De knappe, stijlvolle en zeer aangename kledij om dragen van Isadore is in België enkel bij Rijwielen Fides verkrijgbaar. De broers Velits hebben deze merino kledij met oog voor detail ontwikkeld, dat zie je en voel je. Het zijn prachtige fietstruitjes, broeken en accessoires!

Bianchi en Bianchi Milano

Voor de Bianchi-lover heben we een mooi aanbod fietskledij. Wil je gesoigneerd op je Bianchi stappen? Kom dan langs en vindt het ideale Bianchi-truitje, al dan niet in celeste! We hebben ook accessoires zoals handschoenen, petjes, kousen etc.

F! by fabulous

Ladies only! F! by fabulous maakt enkel kledij voor dames. De print en kleurtjes springen meteen in het oog, de kwaliteit is getest en meer dan goedgekeurd.

Vermarc Fides cycling wear

We hebben eigen fietskledij ontwikkeld in samenwerking met Vermarc. Hierdoor kunnen we met enige trots een collectie aanbieden van topkwaliteit en met alle moderne comfort, maar met een originele knipoog. De broek is de profbroek die door Quick-Step en Lotto-Soudal gedragen wordt, topkwaliteit dus! Daarnaast hebben we ademende regenvestjes, lange broeken, truitjes met lange mouwen, windvestjes enz.

Le Patron

We zijn trots dat we dealer zijn van dit fantastische cusual kledingmerk. Kom snuisteren tussen de T-shirts, truien, kousen, zwembroeken, rugzakken,... Met Le Patron bent u stijlvol voor en na de rit - tijdens was u al met onze wielerkledij ;) 

GripGrab

De Denen weten wel hoe ze dwars door kou en regen kunnen fietsen, de beste accessoires tegen winterkwaaltjes vinden we dan ook bij onze Scandinavische vrienden van GripGrab. Waterdichte handschoenen, kousen en overschoenen, lekker warme helmmutsen en nekwarmers. Noem maar op!

Megmeister

Megmeister maakt technisch underwear en niets anders. Die expertise voel je! De onderlijfjes hebben verschillende vlakken en structuren en houden zo je lichaam droog onder alle omstandigheden zodatjij geen kou hebt, nooit.