Gravelbike & Cyclocross

Jij kiest je eigen weg, on-road of off-road. Een gravelbike of cyclocrossfiets houdt van beide terreinen. 

Topstone 

De topstone is een unieke gravelbike. Hij bestaat in een aluminium frame en sinds 2020 ook in een carbonvariant. Deze laatste heeft een kingpin veersysteem met 30mm veerweg, net genoeg om jou comfort te geven en toch het snelheidsgevoel te behouden. Je hebt immers noch het gewicht, noch de complexiteit van een achterdemper. De aluminium-versie is geschikt voor lange dagen in het zadel, met of zonder bepakking of voor een snelle gravelrit tussendoor.

Kortweg, de Topstone is de meest veelzijdige off-road en de meest comfortabele on-road fiets.  

SuperX

Deze prestatiegerichte machine is bedoeld voor diepe inspanningen in zware crosswedstrijden. Hij kan uitstekend uit de voeten in modder, op ruwe wegen of in het stof. Er zijn maar weinig cyclocrossfietsen die de tractie, bandenvrijheid en stabiele stuureigenschappen van de Cannondale SuperX kunnen evenaren. Dit dankt hij aan de door Cannondale gepatenteerde Ai offset-aandrijflijn. De achterkant van het frame heeft superkorte, assymmetrische liggende achtervorken. Dit zorgt voor superieure tractie op beklimmingen, levendig stuurgedrag en evergroot de mud-clearance. 

CaadX

De CAADX is allround inzetbaar. Door de inspiratie voor zijn geometrie en zitpositie af te leiden van z’n grote broer, de SuperX, biedt de CAADX tractie, stabiliteit en intuïtief stuurgedrag. Hij is gebouwd rond een lichtgewicht aluminium frame en houdt ervan zich vuil te maken. Maar ook als dagelijkse woon-werkfiets is hij erg geliefd.