Koersfietsen

Cannondale ontwerpt snelle, lichte en performante racefietsen van de allerhoogste kwaliteit en voor ieder niveau. Boegbeelden zijn de Systemsix, de supersix evo en de aluminium CAAD13.

Supersix

Dit is de snelste lichtgewicht racefiets die er is. De sterk geprofileerde buisvormen van de nieuwe supersix evo hebben hetzelfde gewicht als hun ronde voorganger en eenzelfde tot betere stijfheid maar met een 30% lagere luchtweerstand. Zoek je een lichtgewicht all-round inzetbare racefiets, dan is dit hem!

Systemsix

Deze is vorige jaar ontwikkeld en is sindsdien de snelste UCI-reglementaire racefiets ter wereld. De volledige systeem-integratie geeft zo een uitgesproken aerodynamische voordeel dat hij pijlsnel is op het vlakke, maar zelfs op beklimmingen tot 6% is hij in het voordeel ten opzichte van speciaal ontwikkelde lichtgewicht klimfietsen. De fiets als geheel en zijn buisprofielen zijn zo ontwikkeld dat de flow op ieder punt optimaal is.

CAAD13

De CAAD is een begrip in de fietsbranche, een standaard in het aluminium framebouwen. Dit is de nieuwste telg, voor 2020 is de CAAD volledig vernieuwd om zo nog lichter te zijn en nog beter te sturen. De carbon voorvork filtert de trillingen van de weg, het alu frame is direct en wendbaar.